Werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur 

Eigen Medische Gegevens inzien: OPEN

Nieuw patiëntenportaal: In de nieuwe en nog beter beveiligde patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel herhaalmedicatie aanvragen, vragen stellen aan uw huisarts, afspraken maken en uw dossier inzien.

Let op: Een account biedt inzage in persoonlijke medische gegevens. Elke patiënt heeft hiervoor een eigen account nodig met een eigen, uniek e-mailadres. U dient een e-mailadres aan te maken als u dat nog niet hebt. 

Het portaal werkt het makkelijkst via de app die u kunt downloaden voor Apple/iOs of Android

Na uw aanmelding koppelen wij na een controle uw account aan ons informatie systeem. Hier kunnen enkele werkdagen overheen gaan, omdat de huisarts dit persoonlijk en handmatig doet.

U kunt zich hier aanmelden: galjaard.uwzorgonline.nl

Voor veelgestelde vragen over en hulp klik hier.

Wellicht ontvangt u een mail met de volgende aanhef:
Account verifiëren patiëntenomgeving Huisartsenpraktijk Galjaard

Deze mail is veilig. Hij is afkomstig van de praktijk. Wij nodigen zo veel mogelijk mensen uit om gebruik te maken van ons patiëntenportaal. U kunt zo uw dossier inzien, recepten aanvragen, afspraken maken en berichten sturen aan de arts. Het is veilig om de link aan te klikken. U kunt via het portaal uw dossier inzien, recepten aanvragen, afspraken maken en berichten sturen aan de arts. Het is veilig om de link aan te klikken.

Huisartsenpraktijk Galjaard Benoordenhout